Προσφορές κατασκευής

  • εξοικονομώ αυτονομώ

Μεταλλικές κατοικίες ή προκάτ σπίτια προσφορές

Στο συγκεκριμένο τμήμα της σελίδας μας " Μεταλλικές κατοικίες ή προκάτ σπίτια προσφορές "  μπορείτε να δείτε τρία από τα πακέτα που προσφέρουμε για την κατασκευή μίας μεταλλικής κατοικίας -  προκάτ σπιτιού , στους νομούς Θεσσαλονίκης & Χαλκιδικής , που αποτελείται από μεταλλικό σκελετό και σύστημα ξηράς δόμησης

Οι μεταλλικές κατοικίες ή προκατ σπίτια που σας προσφέρουμε ξεκινούν από 400 €/τμ και φθάνουν τα 740 €/τμ ανάλογα με τι περιέχουν και σε ποιο βαθμό πληρότητας θέλετε να σας παραδώσουμε το ακίνητό σας.

Οι κατοικίες που σας προσφέρουμε έχουν τα εξής χαρακτηριστικά :

  • Έχουν την μέγιστη αντισεισμική ικανότητα
  • Τηρούν τις προδιαγραφές του γενικού οικοδομικού κανονισμού
  • Έχουν άριστη ενεργειακή απόδοση
  • Έχουν σύντομο χρόνο παράδοσης
  • Είναι οικονομικότερες κατασκευές σε σχέση με τις συμβατικές κατασκευές

Οι μεταλλικές κατοικίες ή προκάτ σπίτια που σας προσφέρουμε μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορα στάδια κατασκευής , από την κατασκευή μόνο του σκελετού , μέχρι και την πλήρη κατασκευή της . Παρακάτω μπορείτε να δείτε ενδεικτικά τρία από τα πακέτα εργασιών με τις αντίστοιχες τιμές .

 

Επιπλέον

Προσφέρουμε κατασκευή μεταλλικών κατοικιών (προκάτ σπίτια) από 400 € ανά τετραγωνικό μέτρο .

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μία αναλυτική παρουσίαση και επεξήγηση των παροχών κατασκευής των κατοικιών ανά πακέτο που εσείς θα επιλέξετε και να σας δώσουμε ένα δείγμα από την συγγραφή υποχρεώσεων που θα μας δεσμεύει απέναντί σας .

Σημαντικές παρατηρήσεις

  • Θα πρέπει να γνωρίζεται ότι όπως σε όλα τα πακέτα μας , έτσι και στο συγκεκριμένο πακέτο μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε κάποιες εργασίες , κατόπιν επιθυμίας σας , με αντίστοιχη μεταβολή του κόστους.
  • Επίσης σημαντικό θα ήταν να αναφέρουμε πως όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν σε όλα τα πακέτα εργασιών μας , κατασκευάζονται σε εργοστάσια στην Ελλάδα , είναι πιστοποιημένα και δίνεται εγγύηση για αυτά .
  • Για κάθε έργο θα γίνεται μελέτη σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του οικοπέδου σας, λαμβάνοντας υπόψιν τους όρους δόμησης της περιοχής και προτείνοντας σε εσάς την βέλτιστη λύση ως προς την θέση και την αρχιτεκτονική της νέας σας κατοικίας.