Εξοικονομώ 2021 Ανάρτηση αρχικών πινάκων κατάταξης

εξοικονομώ αυτονομώ

Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε ανακοίνωση, σχετικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων μονοκατοικιών/μεμονωμένων διαμερισμάτων και την έκδοση των αρχικών πινάκων κατάταξης για το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης «Εξοικονομώ 2021».

Οι αρχικοί πίνακες έχουν αναρτηθεί στην ενότητα Αποτελέσματα Αξιολόγησης της ιστοσελίδας του προγράμματος.

Μετά την ολοκλήρωση των υποβολών για τις αιτήσεις μονοκατοικιών / μεμονωμένων διαμερισμάτων για ένταξη στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021», αναρτήθηκαν οι αρχικοί πίνακες κατάταξης (Εισοδηματική κατηγορία 1 και 2-5) καθώς και ο πίνακας με τους πόρους που κατανέμονται τελικά (μετά από ανακατανομή των αδιάθετων ποσών).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΝ, συνολικά υποβλήθηκαν  87.578 αιτήσεις εκ των οποίων 40.145 κατατάσσονται ως «καταρχήν επιλέξιμες» και 47.433 ως «επιλαχούσες».

Αρχικά αποτελέσματα υποβολής αιτήσεων μονοκατοικιών, μεμονωμένων διαμερισμάτων – Εισοδηματικής κατηγορίας 1 (ημ/νία δημοσίευσης 28/4/2022)
Αρχικά αποτελέσματα υποβολής αιτήσεων μονοκατοικιών, μεμονωμένων διαμερισμάτων – Εισοδηματικής κατηγορίας 2 – 5 (ημ/νία δημοσίευσης 28/4/2022)

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

Αφήστε μια απάντηση